БСП е на улицата и протестира. Призовали сме членовете

...
  БСП е на улицата и протестира. Призовали сме членовете
Коментари Харесай

Красимир Янков: Няма да подкрепим експертен кабинет в рамките на този парламент

 
Българска социалистическа партия е на улицата и стачкува. Призовали сме членовете и симпатизантите си да поддържат спонтанния яд на хората. “ Това сподели по Нова ТВ националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Красимир Янков. Попитан, дали левицата би подкрепила експертен кабинет в границите на актуалното Народно заседание, депутатът съобщи, че въпросът е бил разискван на последния пленум, на който е взето решение Българска социалистическа партия да не взе участие в съвещания и да не поема отговорност за съдружно държавно управление в този парламент. „ Много образци за корупция могат да бъдат дадени, само че на вота на съмнение ние ще покажем аргументите за появяването и системата за възпроизвеждането й “, сподели Красимир Янков по тематиката за вота на съмнение. Според него корупцията се генерира на три стадия: с предопределение на некомпетентни и неподготвени хора в администрацията, които са в зависимости с корпоративните съдружници на Борисов; непрекъснатата смяна на законодателството, водещо до двусмислено тълкувание и на ниската успеваемост на преструктурираните институции борещи се с корупцията. „ Корупцията се толерира от властта “, безапелационен беше той. „ Възмутен съм от държанието на Корнелия Нинова. Лидер се става не с постове от Facebook, а когато те припознаят хората и членовете на управлението на партията в лицето на Националния съвет. Тя демонстрира, че не е пригодна да бъде началник и предизвика раздорите в левицата. “ Янков осведоми, че до момента в който през вчерашния ден се е провеждал законно призован пленум, тя е давала конференция пред медиите, а мандатът й на ръководител дори е изминал. Той подчертава, че Уставът на Българска социалистическа партия важи за всеки член и на пленума и на партията. „ Първият, който би трябвало да даде образец за спазването му е ръководителят на Националния съвет “. По-думите на Красимир Янков не е значимо кой ще е отпред на Българска социалистическа партия, а по какъв начин Българска социалистическа партия ще бъде възприета като опция, с цел да бъде отпред на страната. „ Трябва да освободим Корнелия Нинова и да изберем заместващ началник от Националния съвет – пръв измежду равни и Българска социалистическа партия ще стартира да действа, както когато е получавала доверие “. " Българска социалистическа партия е на улицата и стачкува. Призовали сме членовете и симпатизантите си да поддържат спонтанния яд на хората. “
Това сподели по Нова ТВ националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Красимир Янков.
Попитан, дали левицата би подкрепила експертен кабинет в границите на актуалното Народно заседание, депутатът съобщи, че въпросът е бил разискван на последния пленум, на който е взето решение Българска социалистическа партия да не взе участие в съвещания и да не поема отговорност за съдружно държавно управление в този парламент.
„ Много образци за корупция могат да бъдат дадени, само че на вота на съмнение ние ще покажем аргументите за появяването и системата за възпроизвеждането й “, сподели Красимир Янков по тематиката за вота на съмнение.
Според него корупцията се генерира на три стадия: с предопределение на некомпетентни и неподготвени хора в администрацията, които са в зависимости с корпоративните съдружници на Борисов; непрекъснатата смяна на законодателството, водещо до двусмислено тълкувание и на ниската успеваемост на преструктурираните институции борещи се с корупцията. „ Корупцията се толерира от властта “, безапелационен беше той.
„ Възмутен съм от държанието на Корнелия Нинова. Лидер се става не с постове от Facebook, а когато те припознаят хората и членовете на управлението на партията в лицето на Националния съвет. Тя демонстрира, че не е пригодна да бъде началник и предизвика раздорите в левицата. “ Янков осведоми, че до момента в който през вчерашния ден се е провеждал законно призован пленум, тя е давала конференция пред медиите, а мандатът й на ръководител дори е изминал. Той подчертава, че Уставът на Българска социалистическа партия важи за всеки член и на пленума и на партията. „ Първият, който би трябвало да даде образец за спазването му е ръководителят на Националния съвет “.
По-думите на Красимир Янков не е значимо кой ще е отпред на Българска социалистическа партия, а по какъв начин Българска социалистическа партия ще бъде възприета като опция, с цел да бъде отпред на страната. „ Трябва да освободим Корнелия Нинова и да изберем заместващ началник от Националния съвет – пръв измежду равни и Българска социалистическа партия ще стартира да действа, както когато е получавала доверие “.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР